Nieuwsbrief Participatie Dialoog BliekenBus 1611

Beste mensen,

De afgelopen periode kunnen we terugzien op diverse fantastische samenbindende activiteiten.

Kortom Gorinchem bruist van energie, activiteiten en initiatieven.

 

BliekenBus blijft bijeenkomsten organiseren

Tijdens de kick off van GO2032, vroegen enkele mensen of de Participatie Dialoog BliekenBus samengaat met Gorinchem in Dialoog. Dat is niet het geval. Wij blijven onze periodieke bijeenkomsten organiseren. We hebben immers nog lang niet alle initiatieven met elkaar kunnen verbinden.

Omdat het thema van GiD dit keer “Samen maken we de stad” is, leek het ons goed om deelnemers dit keer te laten aansluiten bij de dialoogtafels van Gorinchem in Dialoog.

Verschillende deelnemers aan eerdere BliekenBus bijeenkomsten vertelden onafhankelijk van elkaar dat ze de open sfeer bijzonder waarderen. Graag willen we met de Participatie Dialoog BliekenBus een platform bieden waar we elkaar vanuit hart voor Gorinchem van hart tot hart kunnen ontmoeten.

Video

In de video Nieuwe Doelen voor Gorinchem verwoorden Tom Zijlstra, Mauro Agnoli, Jan van Veen, Donna Bastiaans en Ans van Vugt hun hart voor Gorinchem. De film is samengesteld door (mede) initiatiefnemers en is gemaakt door Sietsema Productions.

Bekijk en deel de door BliekenBus gemaakte video op sociale media

Oproep

  1. Bekijk de video Nieuwe Doelen voor Gorinchem en plaats hem door zodat iedereen met hart voor Gorinchem ervan afweet. Plaats ook jouw video op het BliekenBus Youtube kanaal
  2. Plaats jouw initiatief op BliekenBus.nl. Zo kunnen we elkaar en samen steeds meer bereiken. Hier zie je hoe je dat kunt doen.
  3. Heb je een idee voor een Participatie Dialoog BliekenBus bijeenkomst of weet je een locatie? Meld het bij bliekenbus@gmail.com.

We hopen je tijdens de Dialoogtafels van GiD of de bijeenkomsten van GO2032 of in ieder geval bij een volgende BliekenBus bijeenkomst weer te spreken.

 

Met vriendelijke groet,
BliekenBus

 

 

 

BliekenBus.nl | G+ | | Twitter | Face book

06 – 24610305
Skype: AbGroothedde
LinkedIn | Twitter

 

 

https://youtu.be/ZZLcfZKTvg0

https://youtu.be/KTyjpXuz3PA

Plaats een reactie